Политика | Вознесенск, 16 Марта, 2020

ВІДЕО: Віталій Луков повідомив, що у Вознесенську не працюватимуть ринок, кафе, ресторани й магазини (окрім продуктових та аптек)

Свежие новости: ВІДЕО: Віталій Луков повідомив, що у Вознесенську не працюватимуть ринок, кафе, ресторани й магазини (окрім продуктових та аптек) ВІДЕО: Віталій Луков повідомив, що у Вознесенську не працюватимуть ринок, кафе, ресторани й магазини (окрім продуктових та аптек)

16 березня. П’ятий день оголошеного загальнонаціонального карантину. У місті Вознесенську закриті всі дитячі садочки, школи, так само не працюють коледжі та технікум.

Міський голова Віталій Луков продовжує інформувати населення Вознесенської об’єднаної територіальної громади щодо останніх карантинних подій. Відео чергового звернення було опубліковане на офіційному сайті міста.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

«Доброго дня, шановні вознесенці. В черговий раз звертаюсь до вас з великою надією достукатись до кожного. Я хотів би, щоб ще раз всі ми чітко зрозуміли: до нас в країну прийшла біда – біда у вигляді непомітного вірусу, який вже зробив дуже багато проблем у світі та в Європі. Тільки від кожного з нас, від кожного вознесенця залежить те, наскільки легко ми пройдемо цю складну ситуацію. Я черговий раз звертаюся до тих, хто приїхав з-за кордну, зареєструйтеся. На сьогодні зареєстровано лише шість осіб. Я переконаний в тому, що вас набагато, в десятки раз більше. Зареєструйтесь у сімейного лікаря в електронному варіанті, в телефонному режимі і залишайтесь вдома, залишайтесь дома мінімум 14 днів. Збережіть себе, своїх рідних і своє місто.

Також звертаюсь до вознесенців, які сьогодні з надією чекають на якусь достовірну інформацію. Так, дійсно, недалеко від Вознесенська є небезпека того, що вірус вже на нашій території, недалеко від Вознесенська. Вознесенська лікарня, як і всі інші лікарні області, визначена для того, щоб можна було приймати, якщо у нас буде велика захворюваність. Зараз вже лікарня готується до переходу в статус інфекційної лікарні. Але знову ж таки, хай це будуть наші превентивні заходи, хай це буде на всякий випадок, але тільки не в кожного вознесенця. Тільки від кожного з нас залежить, чи буде Вознесенська лікарня інфекційною, чи вона залишиться потенційно інфекційною лікарнею. Давайте не будемо дурнями, в кінці кінців. Давайте не будемо думати, що ми розумніші за когось. Давайте використовувати негативний досвід Європи і не допустимо, щоб ця біда прийшла до нас у великій кількості.

Шановні вознесенці. Ми обмежуємо доступ до всіх закладів, які є на території нашого міста. Ми обмежуємо доступ до шкіл, дитячих садочків, магазинів (крім продуктових і аптек), до ринків, крім продуктового, до кафе, до ресторанів. Тому що не можна допустити швидкого поширення захворювання. Немає в Україні достатньо засобів, в жодному місті немає, щоб надати якісну допомогу, якщо буде різкий спалах захворюваності. Давайте збережемо своє місто і доведемо всім, а в першу чергу собі, що ми сильна, розумна громада. Бажаю всім спокою, терпіння і розуміння того, наскільки ситуація складна», - повідомив Віталій Дмитрович.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости