Политика | Южноукраинск, 10 Ноября, 2023

Офіційна заява секретаря Южноукраїнської міської ради

Свежие новости: Офіційна заява секретаря Южноукраїнської міської ради

Шановні южноукраїнці, керівники та працівники органів виконавчого комітету та комунальних закладів і підприємств, депутати Южноукраїнської міської ради, контрагенти, керівництво правоохоронних органів і керівництво області, а також інші зацікавлені сторони, змушений повідомити всіх вас, що після третьої спроби депутат Южноукраїнської міської ради  вніс зміни до Реєстру в частині реєстрації себе секретарем Южноукраїнської міської ради. З відкритої інформації в Реєстрі мені стало відомо, що попередні дві спроби державним реєстратором були відхилені через ряд порушень на етапі подачі документів, а також їх фальсифікації. Вчора Денис Кравченко втретє грубо порушив норми Кримінального кодексу України та подав сфальсифіковані документи, завіривши їх підробленою печаткою. Щодо цього злочину я вже дав доручення готувати заяву до правоохоронних органів.

Так звані рішення Южноукраїнської міської ради 39 сесії 8 скликання «Про дострокове припинення повноважень секретаря Южноукраїнської міської ради VII скилання Акуленко О.А. та документ під назвою рішення Южноукраїнської міської ради 39 сесії 8 скликання «Про обрання секретаря Южноукраїнської міської ради», на які посилається Денис Кравченко, не відповідають вимогам Регламенту та Закону № 280/97-ВР оскільки:

1. проєкти вказаних рішень, попередньо НЕ погоджувався заступниками міського голови за напрямками роботи, секретарем міської ради, представником (юрисконсульт, адвокат)суб’єкта надання юридичної (правової) допомоги, начальником відділу забезпечення депутатської діяльності апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету та начальником фінансового управління Южноукраїнської міської ради всупереч вимогам п.1 ч.2 ст. 23 Регламенту;

2. проєкти вказаних рішень, попередньо НЕ погоджувався начальником центру надання адміністративних послуг всупереч вимогам п.2 ч.2 ст. 23 Регламенту;

3. відділ забезпечення депутатської діяльності апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету НЕ здійснював ознайомлення депутатів з проєктом так званого рішення шляхом надання (передання або надсилання на електронну пошту) посилань на адреси розміщення проєктів рішень на веб-сайті міста як це вимагає ч.8 ст. 23 Регламенту;

4. проєкт так званого рішення НЕ розміщувався на окремій сторінці офіційного сайту міста Южноукраїнська з метою їх оприлюднення не пізніше як за 10 робочих днів до дати їх розгляду з метою прийняття всупереч ч.9 ст. 23 Регламенту;

5. так зване рішення НЕ було офіційно оприлюднено на офіційному сайті ради як того вимагає Регламент відповідно до ч.1 ст. 38 Регламенту.

Вищевказані невідповідності Регламенту свідчать, що Южноукраїнської міська рада не приймала вказаних рішень, а останні не відповідають законодавству та не можуть засвідчувати повноваження Дениса Кравченка.

Державний реєстратор, попри кількаразові попередження з боку посадових осіб виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, проігнорував їх і все ж таки здійснив реєстрацію Дениса Кравченка. Закликаю всіх ігнорувати цей факт, оскільки він буде оскаржений в Мін'юсті та надалі ці зміни будуть скасовані, а винні особи - понесуть покарання згідно з чинним Законодавством.

Керуючись частиною 2 статті 10 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців", повідомляю, що зміни, внесенні до Єдиного державного реєстру є недостовірними.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты