Криминал | Николаев, 13 Февраля, 2020

ВІДЕО: Поліцейські вилучили висушені «дерева» коноплі у мешканця Снігурівки

Свежие новости: ВІДЕО: Поліцейські вилучили висушені «дерева» коноплі у мешканця Снігурівки

До Снігурівського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшла інформація про те, що місцевий мешканець зберігає вдома наркотики.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Поліцейські, отримавши дозвіл суду, провели обшук у домоволодінні 55-річного чоловіка, та виявили висушені кущі наркорослини вагою понад п’ять кілограмів.

Зі слів зловмисника, наркотики він зберігав для власного вживання.

Усе вилучене направлене на дослідження до Миколаївського НДЕКЦ МВС України.

Слідчим відділенням Снігурівського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», санкція якої передбачає покарання від накладення штрафу до позбавленням волі на строк до трьох років.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Триває досудове слідство, призначено проведення відповідних експертиз. Очікується на висновки фахівців, за результатами яких відносно чоловіка буде прийнято законне рішення про притягнення його до відповідальності.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости