Политика | Южноукраинск, 10 Ноября, 2017

Відбулося засідання 29 сесії Южноукраїнської міської ради

Свежие новости: Відбулося засідання 29 сесії Южноукраїнської міської ради

9 листопада 2017 року відбулося засідання 29 сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання під головуванням міського голови Віктора Пароконного, на якій розглянуто 35 питань порядку денного.

В роботі сесії взяли участь 29 депутатів Южноукраїнської міської ради, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяца Г.Ф., та Кольчак О.М., керуючий справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Головченко І.В. голови ОСББ, представники ГО «Воїни та ветерани АТО» та мешканці міста.

На засіданні міської ради прийнято рішення про виділення коштів з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень для вирішення соціальних питань в місті.

  Прийнято рішення про внесення змін  до бюджету міста Южноукраїнська на 2017 рік.

Депутати погодили інвестиційну програму у сфері теплопостачання (крім діяльності з виробництва теплової енергії) ДП НАЕК «Енергоатом» на 2017 рік, в частині виконання заходу відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» «Реконструкція резервної теплотраси «АЕС-Місто».

На засіданні міської ради прийняті зміни та доповнення до Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків на 2016-2018 роки та заходів міської комплексної Програми «Турбота» на 2013-2017 роки.

Міською радою  погоджені клопотання комунальних закладів  м.Южноукраїнська щодо виключення зі складу службового житла  квартир для їх працівників.

Прийняті рішення про  затвердження викупної ціни земельної ділянки для суспільних потреб (розширення міського цвинтаря), рішення про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, рішення про  поновлення договору оренди земельної ділянки, затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються право суборенди, сервітуту  та з інших питань земельного врегулювання на території  міста.

 

Источник: yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты