Политика | Южноукраинск, 23 Декабря, 2019

Відбулося позапланове засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міськради

Свежие новости: Відбулося позапланове засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міськради

20 грудня 2019 року відбулося позапланове засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови В.К.Пароконного. У роботі взяли участь 8 членів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із 15 осіб загального складу: начальники департаментів, управлінь, служб та відділів міської ради та її виконавчого комітету, ЗМІ.

На початку засідання Пароконний В.К. привітав з 35-річчям від дня створення Южноукраїнського районного відділення Управління поліції охорони в Миколаївській  області та відзначив Подякою міського голови колектив зазначеного відділення (начальник відділення – підполковник поліції  Оксенюк В’ячеслав Миколайович).

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 17 питань: 14 основних та  3 додаткових.     

Членами виконавчого комітету в ході засідання було розглянуто та прийнято 17 питань.

Основними питаннями були:

  • Про надання жилих приміщень в будинку № 3 ( в осях 1-11, ряд А-1) на вулиці Олімпійській в місті Южноукраїнську;
  • Про надання жилих приміщень;
  • Про затвердження списку дітей перших двох років життя із малозабезпечених сімей для безкоштовного забезпечення продуктами дитячого харчування у IV кварталі 2019 року;
  • Про затвердження протоколу засідання комісії для прийняття рішень щодо визначення напрямків та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа від 11.12.2019 № 4;
  • Про надання матеріальної допомоги;
  • Про затвердження плану роботи виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради на I півріччя 2020 року;
  • Про забезпечення своєчасного розчищення внутрішньо дворових проїздів (доріг) багатоквартирних житлових будинків міста Южноукраїнська у зимовий період.

Джерело: yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости