Политика | Вознесенск, 7 Февраля, 2020

Воїни-інтернаціоналісти зустрілись з міським головою Віталієм Луковим напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Свежие новости: Воїни-інтернаціоналісти зустрілись з міським головою Віталієм Луковим напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

6 лютого міський голова Віталій Луков зустрівся з воїнами-інтернаціоналістами напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. На зустріч були запрошені також представники газового господарства, комунальних підприємств – надавачів комунальних послуг в громаді та Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради. Кожен присутній мав змогу задати питання та отримати на нього відповідь.

Найгарячіше присутні обговорювали питання розподілу платіжки за газ на дві частини. Та більшість питань залежали не від керівника газорозподільчих систем Вознесенська, а від тих рішень, які приймаються на вищих рівнях.

Також присутні обговорювали й питання підняття тарифу на воду й водовідведення. Міський голова Віталій Луков повідомив, що ініціював позачергове засідання виконкому для запуску процедури перегляду тарифів. Присутнім також оголосили про створення робочої групи з перегляду тарифів й запросили до неї тих, хто може надати розрахунок тарифу, який буде нижчим ніж той, що був прийнятий в грудні 2019 року.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Хвилювали людей й пільги на комунальні послуги. Є ряд запитань до нових форм розрахунків, нововведень. На усі запитання відповіла начальниця Управління соціального захисту населення громади Ірина Шишляннікова.

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты