Политика | Южноукраинск, 19 Октября, 2017

Відбулось засідання консультативно-дорадчого органу (колегії) при депаратменті соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

Свежие новости: Відбулось засідання консультативно-дорадчого органу (колегії) при депаратменті соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

17 жовтня 2017 представники комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» прийняли участь у засіданні консультативно-дорадчого органу (колегії) при депаратменті соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради.

На колегії було заслухано звіт директора  комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» Антоніни Мартинко про надання населенню платних соціальних послуг.

Директор доповіла, що комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» надаються різні види соціальних послуг.  

У відділенні соціальної допомоги вдома, громадяни, які не здатні до самообслуговування, але мають рідних, що повинні забезпечувати їм догляд і допомогу обслуговуються за плату, відповідно до тарифів на платні соціальні послуги. З початку року у відділенні соціальної допомоги вдома за звітний період послуги отримали 130 потребуючих допомоги громадян, з них за оплату 20 осіб. 

У відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг, яке розраховане на 25 ліжко-місць для громадян похилого віку, інвалідів які частково здатні до самообслуговування, для їх оздоровлення протягом 18 робочих днів громадяни забезпечуються триразовим харчуванням. З початку року обслужено 225 громадян міста, з них за оплату 200 осіб. 

Відділення надає наступні платні послуги: використання ліжко-місця, масажу, послуги масажним ліжком “Нуга Бест”, послуги турманієвим матом, ультразвук, ампліпульс. 

За депутатські кошти придбано кисневий апарат, аромолампу, багатофункціональне крісло-масажер. Дані види послуг надаються відповідно до затверджених тарифів за соціальною ціною .

У відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги надаються послуги на платній та безоплатній основі в «соціальній перукарні», з вересня 2017 року введено нову послугу - фарбування волосся. З січня 2017 року започатковано послугу з ремонту взуття, за соціальними цінами.

За звітний період 1516 осіб отримали платні послуги у відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги.

З листопада поточного року планується відкриття нової соціальної послуги, такої як ремонт одягу за соціальними цінами, що дасть змогу пільговій категорії громадян   заощадити свою пенсію.

 

Источник: yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты