Общество | Южноукраинск, 21 Июля, 2017

Відбулась зустріч представників громадської організації «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» з переселенцями міста Южноукраїнська

Свежие новости: Відбулась зустріч представників громадської організації «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» з переселенцями міста Южноукраїнська

19 липня 2017 року в залі засідань департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради відбулась зустріч представників громадської організації «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» з внутрішньо переміщеними особами (переселенцями) міста Южноукраїнськ.

Громадська організація «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ», як виконавчий партнер Агентства ООН у справах біженців, надала допомогу у забезпеченні найвразливіших груп внутрішньо переміщених осіб гуманітарну допомогу у вигляді одягу, взуття та засобів особистої гігієни. Всі бажаючі мали можливість звернутися за юридичною консультацією з вирішення питань пов’язаних із статусом переселенця (виплата адресної допомоги, пенсій, стипендій, відновлення документів, вступ до спадщини та оформлення пропуску для виїзду за межі території контрольованої українською владою).

Источник: //yu.mk.ua

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты