Общество | Баштанка, 25 Апреля, 2022

Баштанщина - репортаж із місця відпрацювання поліцейськими чергового звільненого села

Свежие новости: Баштанщина - репортаж із місця відпрацювання поліцейськими чергового звільненого села

На вихідних слідчі Баштанського районного відділу та криміналісти і вибухотехніки обласного главку поліції Миколаївщини фіксували факти воєнних злочинів армії рф у ще одному населеному пункті, який перебував під ворожою окупацією. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Документування пошкоджень приватних будинків та інших споруд, розмінування об'єктів, знешкодження вибухових пристроїв, що залишив після себе ворог, реєстрація раніше не заявлених повідомлень про злочини - усе це правоохоронці відпрацювали протягом 23-24 квітня. 

Слідчі дії проводились у рамках розпочатих кримінальних проваджень за ст. 438 Кримінального кодексу України.

З початку повномасштабного вторгнення на території Миколаївської області вибухотехніки знешкодили більше 600 снарядів, мін, ракет, ручних гранат, вибухових елементів касетних боєприпасів тощо.

Поліція закликає громадян повертатись додому у звільненні села тільки після того, як фахівці проведуть повну перевірку доріг та приміщень.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты