Политика | Вознесенск, 29 Декабря, 2017

Вдруге за рік очільник області прибув до Вознесенська з робочим візитом

Свежие новости: Вдруге за рік очільник області прибув до Вознесенська з робочим візитом

28 грудня з робочим візитом до Вознесенська завітав голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко. Цього року високопосадовець з делегацією вже приїздив на День народження міста – 27 травня.

Про це повідомив відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Головною метою візиту було урочисте відкриття тротуару з велосипедною смугою, що по вулиці Михайлівській, загальною вартістю робіт 2 млн. 785, 648 тис. грн та протяжністю близько 1,1 кілометра. На міського голову Віталія Лукова та гостей чекали жителі мікрорайону Натягайлівка, в тому числі й вулиці Михайлівської, які нині можуть йти пішки або ж їхати на велосипеді з комфортом та безпекою для свого життя. Очільники області та міста привітали всіх присутніх з відкриттям такого важливого інфраструктурного об’єкту, перерізали стрічку та пройшлись по тротуарній доріжці, перевіряючи при цьому якість виконаних робіт. Олексій Савченко особисто поспілкувався з підрядником, який займався будівництвом об’єкта та надав свої слушні поради.

Наступним соціальним об’єктом став фізкультурно-оздоровчий комплекс «Водограй», у якому проходили показові виступи з бойових мистецтв, плавання та тренування спортсменів у тренажерній залі. Відбулося урочисте вручення сертифікатів за встановлення рекордів на міжнародних змаганнях з плавання ветерану спорту, жителю міста Вознесенська, учаснику бойових дій Другої світової війни Георгію Чижевському. Плавці та високопосадовці зробили спільне фото на згадку біля нової фотозони. Після ФОК «Водограй» міський голова з заступниками показали візитівку нашого міста – Альтанку та розповіли про її величну історію.

Перелік об’єктів будівництва доповнив дошкільний навчальний заклад №14, де на гостей чекали адміністрація ДНЗ, батьки та діти. Цікавим цей об’єкт є тому, що там закінчився капітальний ремонт будівлі (утеплення стін, заміна вікон та зовнішніх дверей) загальною вартістю робіт 3 млн. 954,819 тис. грн. Очільник області висловив молоді свої щирі вітання та дав життєві настанови на майбутнє.

Завершальним об’єктом став оновлений парк Незалежності. Олексій Савченко зауважив, що парк з такою патріотичною назвою має процвітати та з кожним роком ставати більш значимим у Вознесенську. Також голова облдержадміністрації запропонував присутнім та міському голові у наступному році зробити алею слави наших воїнів-вознесенців, які полягли за цілісність та незалежність України, саме в парку Незалежності.

Загалом, голова Миколаївської обласної державної адміністрації на усіх зустрічах відзначав активність громади та міської влади у розвитку нашого міста.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости