Криминал | Южноукраинск, 21 Августа, 2018

В Южноукраїнську виконуючим обов’язки директора водоканалу призначили особу, яку судили за привласнення чужого майна і розтрату коштів

Свежие новости: В Южноукраїнську виконуючим обов’язки директора водоканалу призначили особу, яку судили за привласнення чужого майна і розтрату коштів

Секретар Южноукраїнської міської ради Людмила Дзюбенко, яка після відставки Віктора Пароконного виконує обов’язки мера, з 5 липня відсторонила від роботи лояльного до нього директора КП ТВКГ Василя Потюка. Тимчасовим керівником став начальник виробничо-підготовчого відділу Віктор Булгаров. Дана особа у 2010-му році була фігурантом кримінальної справи і ледве уникла тюремного ув’язнення.

Як стало відомо «Маю право», у 2010-му році в Южноукраїнському міському суді розглядалася справа за ч.2 ст.191 Кримінального кодексу України «Привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем». Обвинувачувався Віктор Булгаров, який працював начальником дільниці цеху водоканалізаційного господарства та теплових мереж ЮУАЕС.

Суд встановив, що у грудні 2009-го року Булгаров дав вказівку своїм підлеглим здійснити демонтаж трубопроводу в с. Олексіївка Арбузинського району довжиною 81,7 погонних метрів. Після цього трубу було порізано і продано. Як з’ясувалося, вона належала приватному підприємцю, який оцінив завдані збитки у 6653 грн. Окрім цього Булгаров вчинив розтрату коштів ЮУАЕС, оскільки для демонтажу і транспортування задіювалася техніка, яка належала держпідприємству. Сума збитків склала 11326,28 грн.

Обвинувачений повністю визнав свою провину. Суд врахував, що потерпілий не наполягав на притягненні Булгарова до кримінальної відповідальності, до того ж, на утриманні він мав двох неповнолітніх дітей.

Таким чином нинішній керівник міського водоканалу уник в’язниці. Зате поплатився посадою – на момент винесення вироку він вже значився безробітним. І ось у 2018-му році йому довірили, хоч і тимчасово, очолити кризове КП ТВКГ. Про мету цього призначення можна лише здогадуватися.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты