Общество | Южноукраинск, 22 Марта, 2019

В Южноукраїнську пройшли урочистості до 75-ї річниці вигнання нацистів із території Миколаївської області

Свежие новости: В Южноукраїнську пройшли урочистості до 75-ї річниці вигнання нацистів із території Миколаївської області

21 березня біля стели Меморіального комплексу Захисникам Вітчизни відбувся мітинг до 75-ї річниці вигнання нацистів із території Миколаївської області.

На заході були присутні представники виконавчих органів ради, підприємств, організацій міста, делегація Арбузинського району, делегація з селища Костянтинівки.

Розпочався мітинг піснею "Синам" у виконанні аматорського вокального колективу Южноукраїнського міського центру культури та дозвілля.

До присутніх звернувся міський голова Віктор Пароконний, голова міської організації ветеранів війни, праці та Збройних сил, організації ветеранів України В’ячеслав Громенко. 

У рамках 75-ї річниці вигнання нацистів із території Миколаївської області проводиться Всеукраїнська естафета пам’яті «Слава визволителям України». Акція йде від села до села, від міста до міста, від області до області. Миколаївська область прийняла естафету від Дніпропетровської області та передасть Одеській області. 

Южноукраїнськ сьогодні прийняв естафету пам’яті від Арбузинського району та   передасть її селу Таборівка Вознесенського району.

На мітингу ювілейними медалями з нагоди 75-ї річниці вигнання нацистів із території Миколаївської області були нагороджені ветерани Другої світової війни.

Закінчився мітинг покладанням квітів до пам’ятного знаку на скелі Пугач та до стели Меморіального комплексу Захисникам Вітчизни.   





Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты