Политика | Южноукраинск, 21 Апреля, 2023

В Южноукраїнську пройшла комунальна нарада

Свежие новости: В Южноукраїнську пройшла комунальна нарада

 
 

Про завершення опалювального сезону, активну підготовку до поминальних днів та багато іншого доповідали керівники комунальних підприємств, управлінь, відділів міської ради та староста Костянтинівського округу під час щотижневої комунальної наради, що пройшла 18 квітня під головуванням секретаря міської ради Олександра Акуленка.

Крім того, говорили про заборгованість населення за спожиті комунальні послуги та водопостачання, виготовлення КП «ЖЕО» лавок та дитячих гірок для подальшого встановлення у дворових масивах міста, проведення робіт з викосу трави на узбіччях вулиць, забезпечення на кладовищах піску, автобусний підвіз жителів громади у поминальні дні до кладовищ, тощо

Численні звернення від громадян постійно надходять щодо облаштування зони очікування на автобусній зупинці біля магазину «Охота і рибалка», тож під час наради було обговорено встановлення лавок, навісів для зручного очікування громадського транспорту.

Представники медичних закладів проінформували про підвищення захворюваності серед населення на грип, ГРВІ та COVID-19. Варто відзначити, що в медичних закладах в наявності є вакцина від коронавірусу, тож всі бажаючи можуть отримати щеплення.

Наприкінці наради Олександр Анатолійович надав протокольні доручення керівникам структурних підрозділів міської ради та керівникам обслуговуючих організацій.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты