Общество | Николаев, 3 Октября, 2023

В Україні запрацювала гаряча лінія щодо зниклих безвісти

Свежие новости: В Україні запрацювала гаряча лінія щодо зниклих безвісти

Міністерство внутрішніх справ стає головним органом у координації розшуку осіб, які зникли безвісти за особливих обставин. Тому з 1 жовтня МВС запускає Гарячу лінію Уповноваженого з осіб, які зникли безвісти за особливих обставин. Номер гарячої лінії - 0800103333 .

Про це повідомляє МВС у Telegram.

«Оператори надаватимуть інформацію про роботу Єдиного реєстру осіб, які зникли безвісти за особливих обставин. Також консультуватимуть родичів зниклих безвісти та формуватимуть анкети до Уповноваженого за зниклими безвісти за особливих обставин», — зазначають у міністерстві.

На сьогодні в Єдиному реєстрі осіб, які зникли безвісти за особливих обставин, міститься 9692 записи. МВС видало 9538 виписок.

«Спільними зусиллями робитимемо все можливе для того, щоб сприяти розшуку кожного українця. Кожного, хто зник у результаті російської агресії! - Зазначили в МВС.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты