Политика | 14 Июня, 2023

В Україні розробили веб-додаток з детальною мапою і тестами

Свежие новости: В Україні розробили веб-додаток з детальною мапою і тестами

 
 

Команда експертів з Luxoft, на підтримку внутрішніх благодійних ініціатив компанії, розробила інтерактивний веб-додаток із мапою для детального вивчення України.

Додаток, заснований на відкритих джерелах, створений як безкоштовний ресурс для школярів, студентів, дослідників та всіх, хто бажає заглибитись у знання про географічні особливості нашої країни.

Він надає користувачам можливість вивчати різні регіони та місця України, отримувати інформацію про її географію, історію та культуру, а також перевіряти свої знання, пройшовши різноманітні тести. Крім того, у програмі є можливість відстеження прогресу тестування за категоріями.

Додаток доступний українською та англійською мовами, має простий та зрозумілий інтерфейс, що дозволяє користувачам зручно переміщатися картою та відкривати нові місця. Основна ідея цієї ініціативи полягає у стимулюванні користувачів до подальшого дослідження культури, історії та традицій України.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты