Политика | Николаев, 14 Июня, 2023

Президент Зеленський подякував миколаївським морпіхам та десантникам за героїзм на фронті

Свежие новости: Президент Зеленський подякував миколаївським морпіхам та десантникам за героїзм на фронті Президент Зеленський подякував миколаївським морпіхам та десантникам за героїзм на фронті

Президент України Володимир Зеленський подякував миколаївським воїнам із 36-ї окремої бригади морської піхоти та 79-ї окремої десантно-штурмової бригади за успішні дії на фронті.

Про це він сказав у відеозверненні.

- Дякую вам усім, хто зараз у бою, хто захищає й просуває вперед наші позиції. Приміром, Бахмутський напрямок – а це, зокрема, воїни 80-ї окремої бригади ДШВ… На різних ділянках є рух уперед. Я дякую вам! Дякую за надзвичайну хоробрість! Підрозділи ОСУВ «Таврія» – в умовах надзвичайно жорстоких боїв, в умовах авіаційної та артилерійської переваги окупантів є рух уперед! Дякую, воїни! Дякую за кожен крок і за кожен метр української землі, яка звільняється від російського зла.

- Морпіхи 35-ї та 36-ї окремих бригад, 110-та окрема механізована бригада, 128-ма окрема гірсько-штурмова бригада, десантники нашої крутої «Сімдесятдевʼятки», артилеристи 55-ї окремої бригади «Запорізька Січ». Дякую всім вам! Дякую за міцність!

- І дякую всім у нашому суспільстві, хто розуміє, що звільнення нашої землі від таких окупантів потребує важких, героїчних та інтенсивних дій, які день за днем, крок за кроком дають необхідну потужність нашим наступальним діям!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости