Политика | Николаев, 5 Декабря, 2022

В результаті успішної спецоперації з російського полону вдалося повернути ще двох морпіхів, — нардеп Копитін

Свежие новости: В результаті успішної спецоперації з російського полону вдалося повернути ще двох морпіхів, — нардеп Копитін

Нещодавно з російського полону вдалося повернути ще двох українських морпіхів, один з яких був поранений. Зараз військові перебувають у безпеці на одній з баз ВМС України.

Про це повідомив народний депутат України Ігор Копитін.

— Спецоперацію провів підрозділ, який називають «Ангели» за чималу кількість успішних рятувальних операцій. Мав за честь допомагати в реалізації частини деяких операцій «Ангелів» як представник Координаційного штабу з питань військовополонених та член профільного Комітету ВР з питань нацбезпеки та розвідки. Незабаром розповім більше. Дякую начальнику Запорізької поліції Артему Кисько, Голові ДМС Наталії Науменко, командувачу ВМС віце-адміралу Олексію Неїжпапі, командувачу морської піхоти генерал-лейтенанту Юрію Содолю, — розповів він.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости