Криминал | Первомайск, 25 Апреля, 2023

В Первомайську шахрайка продавала неіснуючі автомобілі для військових

Свежие новости: В Первомайську шахрайка продавала неіснуючі автомобілі для військових

Слідчі та оперативники викрили і припинили діяльність шахрайки, яка «продавала» неіснуючі автомобілі для потреб військових. За вчинене їй загрожує до восьми років ув'язнення.

Про це повідомляє Первомайський районний відділ поліції.

Під час розслідування слідчі встановили, що зловмисниця – мешканка Одеської області. Вона розміщувала на торгових майданчиках фейкові оголошення про продаж неіснуючих автомобілів. Фігурантка «пропонувала» лише автомобілі, на які є попит та які можуть використовуватися для потреб військових. Від охочих придбати автомобіль жінка отримувала передплату на рахунки, оформлені на підставних осіб. Проте взяті на себе зобов'язання не виконувала, оголошення видаляла та припиняла зв'язок із клієнтами.

За процесуального керівництва Кривоозерського відділу Первомайської окружної прокуратури слідчі поліції повідомили фігурантці про підозру у скоєнні 15 злочинів, передбачених ч. 3 ст. 190 КК України «Шахрайство». Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Подальшу долю фігурантки вирішить суд.

Слідчі завершили досудове розслідування, обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости