Криминал | 6 Марта, 2023

В Одесі затримали колишнього бойовика "ДНР" із батальйону "Спарта"

Свежие новости: В Одесі затримали колишнього бойовика

В Одесі викрили та затримали колишнього бойовика з батальйону "Спарта". Він воював на боці терористичної ДНР проти сил АТО на сході України.

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

Бойовиком виявився мешканець Одеської області, який у 2015 році приєднався до батальйону "Спарта". У складі ворожого угрупування він обстрілював українські війська та воював у районі Донецького аеропорту. Крім того, бойовик навчався на "курсах" снайперів та чергував на блокпостах.

Після поранення окупант таємно повернувся до Одеської області. Зловмисник довго ховався від правосуддя та підтримував контакти з окупантами та терористами.

СБУ під час обшуків за місцем проживання бойовика виявила комп’ютерну техніку, мобільний телефон та сім-картки з доказами злочинної діяльності.

Затриманому оголосили підозру за ч. 1 ст. 258-3 ККУ. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Розслідування продовжується.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости