Спорт | Вознесенск, 9 Сентября, 2020

В Новогригорівській школі відкрито новий спортивно-ігровий майданчик

Свежие новости: В Новогригорівській школі відкрито новий спортивно-ігровий майданчик

В селі Новогригорівка, на базі місцевої загальноосвітньої школи, 08 вересня відбулося урочисте відкриття нового спортивно-ігрового майданчика. В урочистостях взяли участь програмна спеціалістка програми DOBRE (Децентралізація приносить кращі результати) Наталія Ващиленко та міський голова Віталій Луков.

Для такого невеликого села, як Новогригорівка, відкриття такого об’єкту є дійсно подією, яку слід відзначити з урочистостями. І головною причиною цього є той факт, що саме учні цієї школи стали головними ініціаторами і втілювачами в життя таких змін.

Саме ініціатива вчителя школи, що була підтримана учнями, дала старт до реалізації проєкту. Він спочатку з’явився на папері, після чого пройшов шлях з презентацій перед директором школи, її викладачами й учнями, керівництвом громади. В кінці кінців він був продемонстрований спеціалістам програми DOBRE. Організація надала проєкту фінансову підтримку й так з’явився спортивний комплекс «Треня плюс». На сьогодні це один з кращих спортивно-ігрових комплексів в усій Вознесенській громаді.

Облаштування спортивно-ігрового комплексу «Треня плюс» у селі Новогригорівка Вознесенської міської об’єднаної територіальної громади стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Вознесенська ОТГ є партнером програми USAID DOBRE, що виконується організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты