Культура | Вознесенск, 16 Июля, 2019

В Новогригорівці відбудуться «Веселі сімейні старти»

Свежие новости: В Новогригорівці відбудуться «Веселі сімейні старти»

21 липня 2019 року протягом дня з 10:00 запрошуємо мешканців с. Новогригорівка, с. Ракове та м. Вознесенськ відвідати «Веселі сімейні старти», що відбудуться в с. Новогригорівка біля будинку культури.

В заході можуть приймати участь всі бажаючі – як діти, так і дорослі, а також сім’ями.

Від учасників будуть потрібні гарний настрій, зручний одяг, спритність та швидкість. Спеціальна підготовка не вимагається!

У програмі:

- мотузковий парк, що включає наступні розваги: цирк, паралельні перила, колода через «річку», купини, жердини через «болото», балансир, маятник, скелелазний стенд; - смуга перешкод; - різноманітні конкурси.

З усіх питань звертайтеся до оргкомітету – Костюков Олег Сергійович, тел.+38 050 3904276 (Viber); +38 097 2795757

Захід буде проведено в рамках проекту «Туризм як стиль життя», що реалізується ГО «ТК «Вознесенськ» за підтримки БФ ЛАСКА в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты