Культура | Снигиревка, 27 Октября, 2017

Школи Снігурівщини отримали золоту та срібну медалі на IX Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті»

Свежие новости: Школи Снігурівщини отримали золоту та срібну медалі на IX Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті»

Колективи Снігурівської районної гімназії імені Т.Г.Шевченка та Кобзарцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів взяли участь у IX Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті», яка проходить 24-26 жовтня у Києві. Представники Миколаївщини гідно представили свої досягнення, кращий досвід і творчі розробки, здобуті у ході реалізації завдань освітньої реформи, отримавши золоту та срібну медалі.

Наявність ґрунтовних напрацювань у конкурсній номінації «Інтеграція змісту освіти як світова тенденція розвитку освітніх технологій» представила Кобзарцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, отримавши золоту медаль та диплом І ступеню.

Свій шлях до освіти майбутнього засвідчила Снігурівська районна гімназія імені Т.Г.Шевченка, підготувавши конкурсну роботу в номінації «Застосування сучасних інформаційно-комунікаційних технологій для формування інформаційно-цифрової компетентності учасників освітнього процесу», за що стали володарями срібної медалі та диплома ІІ ступеню.

Зазначимо, Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» — найбільший представницький в Україні професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій, що презентує досягнення національних і закордонних навчальних закладів.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты