Политика | Новая Одесса, 30 Сентября, 2024

В Новій Одесі та Казанці призначили нових начальників місцевих відділень поліції

Свежие новости: В Новій Одесі та Казанці призначили нових начальників місцевих відділень поліції

На Миколаївщині 30 вересня представили особовому складу нових начальників відділення №6 Миколаївського районного управління поліції (Нова Одеса) та сектору поліцейської діяльності №1 Баштанського районного відділу поліції (Казанка).

Про це повідомили в поліції Миколаївської області.

В Новій Одесі виконуватиме обов’язки начальника відділення поліції №6 Олег Шпильовий. До цього він очолював сектор поліцейської діяльності №1 Баштанського райвідділу поліції, куди його призначили в квітні цього року.

У Казанці сектор поліцейської діяльності №1 очолив підполковник Олексій Єгоров, який раніше перебував на посаді заступника начальника з превентивної діяльності відділення поліції № 1 Баштанського райвідділу (Новий Буг).

Новопризначені керівники заявили, що пріоритетними напрямками діяльності вважають “створення безпекового середовища для громадян та налагодження дієвої комунікації між владою та громадою”.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости