Криминал | Николаев, 16 Мая, 2023

В Миколаєві засудили серійного крадія з магазинів, він отримав п’ять років в’язниці

Свежие новости: В Миколаєві засудили серійного крадія з магазинів, він отримав п’ять років в’язниці

В Миколаєві 9 травня Корабельний райсуд виніс вирок щодо Віктора Зебольда, обвинуваченого в чотирьох крадіжках, які він скоїв у 2023 році.

В 2019 році обвинуваченого за викрадення мобільного телефону Ленінський райсуд покарав штрафом у 850 гривень. А за крадіжки з аптек в Інгульському районі восени 2022 року, які чоловік вчиняв разом із спільнецею, чоловіка засудили до 5 років і одного місяця позбавлення волі. В цьому випадку злочинці крали, в основному, косметичні засоби, і потім продавали їх незнайомим людям на ринку «Колос». Тоді його до набрання вироком законної сили залишили під домашнім арештом. На тому суді обвинувачений “щиро розкаявся, запевнив суд про неприпустимість повторного злочину”.

Але поки чекав приведення вироку до виконання, злочинець взявся за старе, промишляючи в Корабельному районі. 24 лютого він викрав з магазину «Червоний Маркет» портативну колонку та продав її перехожому. А 18 березня поцупив з магазину “Аврора” навушники, які потім продав таксисту. Через кілька годин злочинець зайшов в магазин “Єва” та вкрав там туалетну воду. В день затримання, 22 березня, він викрав спортивний костюм та сумку в магазині “Конфіскат”. Продавець вибіг з магазину за зловмисником та зупинив його, а служба охорони, яку викликали на місце злочину, доставила чоловіка до районного відділення поліції.

Скоєні у 2023 році злочини засуджений пов’язав зі своїм пригніченим психологічним станом, пов’язаним з особистими проблемами та відсутністю працевлаштування. Він розповів, що на першу крадіжку пішов, коли в нього народилася дитина, і не було коштів. За словами Віктора, коли дитині був місяць, вона померла в лікарні, начебто через халатність лікарів, що погіршило його психологічний стан.

Суддя Тетяна Головіна засудила обвинуваченого до 5 років та 2 місяців позбавлення волі. До набрання вироком законної чинності (у обвинуваченого є 30 днів на подачу апеляції) засудженого залишили під вартою. Наразі в Ленінському районному суді розглядається ще три справи стосовно крадіжок цього чоловіка з різних магазинів.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты