Криминал | Николаев, 7 Мая, 2017

В Миколаєві син забив до смерті свою 74-річну матір – тепер його затримано

Свежие новости: В Миколаєві син забив до смерті свою 74-річну матір – тепер його затримано

Слідчими Заводського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 Кримінального Кодексу України «Умисне вбивство».

Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України, правоохоронці встановлюють обставини скоєння злочину. Вирішується питання щодо оголошення про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Так, 5 травня 2017 року до Заводського ВП ГУНП в Миколаївські області надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про виявлення ним в квартирі по вул. Правди тіла 74-річної місцевої мешканки з ознаками насильницької смерті.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. Судово-медичний експерт, оглянувши труп жінки, виявив множинні гематоми в області голови та тулуба. Для встановлення остаточної причини смерті тіло загиблої було направлено на проведення судово-медичної експертизи, яка встановила, що потерпіла померла внаслідок механічної асфіксії.

Оперативники встановили особу зловмисника. Ним виявився син померлої, 54-річний місцевий мешканець, який не заперечував своєї причетності до скоєного.

Слідчим відділенням Заводського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.115 Кримінального Кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

За узгодженням із прокуратурою зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України, вирішується питання щодо оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Досудове слідство триває, правоохоронці встановлюють обставини трагедії.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости