Криминал | Николаев, 5 Июля, 2024

В Миколаєві робітник пошти хотів навести російську ракету на будинок жінки, яка йому відмовила

Свежие новости: В Миколаєві робітник пошти хотів навести російську ракету на будинок жінки, яка йому відмовила

В Миколаєві продовжується суд над 46-річним обвинуваченим у державній зраді та замаху на порушення законів та звичаїв війни.

Про це повідомили в Центральному районному суді.

Обвинувачений погодився за грошову винагороду надавати особам, які позиціонували себе, як представники рф, інформацію про дислокацію підрозділів ЗСУ та об’єктів критичної інфраструктури у Миколаєві. В подальшому він надсилав інформацію, із зазначенням географічних координат місць, де на його думку розміщуються підрозділи ЗСУ. Одне з повідомлень містило координати житлової багатоповерхівки, яка жодним чином не використовується для військових цілей.

Наразі суд допитав усіх свідків у провадженні. Справу розглядає колегія суддів у складі Наталі Черенкової, Олександра Чулупа, під головуванням Сергія Медюка.

На судовому засіданні було допитано свідка. Остання повідомила, що обвинувачений отримав її номер телефону та інші дані внаслідок виконання своїх службових обов’язків, як працівника одного з поштових відділень, коли вона отримувала відправлення. Після чого почав надсилати їй повідомлення. Жінка не бажала підтримувати спілкування. З часом обвинувачений повідомив їй, що співпрацює з спецслужбами рф та надасть їм координати її будинку для нанесення ракетного удару. Ці погрози жінка всерйоз не сприймала. На судовому засіданні вона впізнала обвинуваченого.

Суд також продовжив строки тримання обвинуваченого під вартою.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости