Криминал | Николаев, 3 Октября, 2024

В Миколаєві поліція затримала 19-річну наркодилерку, яка розсилала амфетамін по всій Україні

Свежие новости: В Миколаєві поліція затримала 19-річну наркодилерку, яка розсилала амфетамін по всій Україні

Миколаївські поліцейські разом із колегами з інших областей ліквідували злочинну групу, яка заробляла на збуті амфетаміну.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області.

Нагадаємо, раніше , обшуки проводили і на Миколаївщині.

У Вінниці та Одесі знешкодили дві лабораторії, де щомісяця виготовлялось до 20 кілограмів психотропів. Встановили, що 19-річна мешканка Миколаєва, діючи за попередньою змовою із 40-річним одеситом та 43-річним вінничанином, організували незаконний канал збуту наркотиків. Амфетамін вони збували через “інтернет-магазин”, використовуючи месенджер, та за допомогою поштових відправлень доставляли по всій території країни.

“Чоловіки у спеціально обладнаних лабораторіях в Одесі та Вінниці виготовляли психотропи та об’ємними партіями через так звані «мастерклади» збували 19-річній спільниці. Виконуючи функції кур’єра, вона забирала, фасувала та поставляла наркотики у різні міста за вказівками оператора, з яким спілкувалася через Telegram-канал. Психотропи маскували під аромасвічки. Для конспірації фігуранти постійно змінювали місця фасування, мобільні пристрої, номери, транспортні засоби та віртуальні рахунки. Всі фінансові операції ділки здійснювали виключно за допомогою криптовалюти”, - розповіли в поліції.

Під час низки санкціонованих обшуків поліцейські вилучили близько 32 кілограмів амфетаміну, а також 3 тонни прекурсорів та лабораторне обладнання. Вартість вилученого за цінами чорного ринку становить майже 15 мільйонів гривень. Трьох членів наркоугруповання затримали. Суд вже обрав запобіжні заходи: тримання під вартою без права внесення застави та одному підозрюваному – із заставою в 1,2 мільйони гривень.

Викрили та припинили злочинну діяльність оперативники Департаменту боротьби з наркозлочинністю у співпраці з управлінням боротьби з наркозлочинністю обласного главку поліції в Миколаївській області спільно із слідчими слідчого управління та колегами з інших областей за силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД, спецпризначенців роти поліції особливого призначення та за процесуального керівництва територіальних обласних прокуратур.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты