Политика | Николаев, 9 Июня, 2023

В Миколаєві поліція перевіряє, щоб кафе та ресторани не порушували комендантську годину

Свежие новости: В Миколаєві поліція перевіряє, щоб кафе та ресторани не порушували комендантську годину

Поліція Миколаївщини попереджає громадян про відповідальність за порушення правил комендантської години.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області.

Поліцейські провели профілактичні відпрацювання в Миколаєві для попередження кримінальних та адміністративних правопорушень, а також контролю за дотриманням режиму роботи розважальних закладів, зокрема у комендантську годину.

Із власниками та працівниками закладів поліцейські провели профілактичні бесіди, щоб ті не ігнорували вимоги законодавства під час дії воєнного стану.

Нагадуємо, що в Миколаєві встановлена комендантська година з 00:00 години ночі до 5:00 ранку. У цей час цивільному населенню заборонено перебувати на вулицях крім випадків, коли лунає сирена і необхідно прослідувати в укриття. При цьому громадяни зобов’язані мати при собі документи, що посвідчують особу.

“Поліція Миколаївщини звертається до громадян: у разі виявлення порушень роботи закладів громадського харчування, клубів та місць масового відпочинку громадян у комендантську годину, повідомляйте на спецлінію 102”, - говориться в повідомленні.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости