Политика | Николаев, 12 Февраля, 2023

В Миколаєві перероблятимуть будсміття від розбомблених будівель для використання у подальшому відновленні об’єктів

Свежие новости: В Миколаєві перероблятимуть будсміття від розбомблених будівель для використання у подальшому відновленні об’єктів

В Миколаєві планують переробляти будівельне сміття, що утворилося внаслідок руйнувань від вибухів та обстрілів, щоб використовувати його для підсипання ям на дорогах або для відновлення пошкоджених об'єктів. 

Про це розповів директор департаменту житлово-комунального господарства Дмитро Бездольний. 

За інформацією міського голови Олександра Сєнкевича у Миколаєві внаслідок ракетного обстрілу повністю зруйновано 30 багатоквартирних та 70 приватних житлових будинків. Ще понад 800 – пошкоджено. Як відомо, будівельне сміття, що утворилося через вибухи та обстріли складається з залишків різних за структурою й походженням матеріалів, і це ускладнює його перероблювання. Тому місто планує придбати спеціальну установку для ресайклінгу таких відходів.

— Якщо зараз звозити це все сміття є великий ризик, що воно там буде дуже довго лежати. Ми хочемо отримати або придбати установки з перероблення відходів, щоб їх відразу вивозити переробляти, а потім використовувати на підсипку ям або на роботи по відновленню постраждалих об'єктів, щоб воно одразу йшло в діло, – прокоментував Дмитро Бездольний.

Директор департаменту ЖКГ додав, що на законодавчому рівні вже встановлені місця вивозу будівельних відходів.

— Спільно з Миколаївською ОВА було визначено місце. Найближчим часом почнеться вивіз цього сміття і його подальша переробка, – сказав Дмитро Бездольний.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты