Общество | Николаев, 18 Марта, 2019

В Миколаєві будують один з найбільших в історії незалежної України кораблів

Свежие новости: В Миколаєві будують один з найбільших в історії незалежної України кораблів

На суднобудівному заводі «НІБУЛОН» на різних стадіях готовності знаходяться три замовлення, серед яких одне з найбільших суден в історії підприємствата незалежної України судно – 140-метрове судно-перевантажувач, повідомляє Ukraine Now з посиланням на прес-службу підприємства.

На стапельному майданчику продовжується складання і зварювання днищевої частини корпусу судна, а також розпочато установку секцій уже другого ярусу, серед яких бортові секції, секції машинного відділення, перемички між трюмами і приміщення допоміжних механізмів. У машинному відділенні готуються до встановлення фундаменти головних дизель-генераторів. Активно виготовляються необхідні комплектуючі 140-метрового перевантажувача і на інших дільницях заводу, зокрема в монтажно-трубній та механо-слюсарній, у цеху металообробки та збірно-секційному цеху.

Також тривають добудівні роботи на інших суднах:

  • Третій буксир проекту POSS-115 (зам. 10030)
  • Четвертий буксир проекту POSS-115 (зам. 10031)

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости