Общество | Вознесенск, 18 Июня, 2019

ГО "Туристичний клуб "Вознесенськ" стала переможцем конкурсу та впроваджуватиме проект "Туризм як стиль життя"

Свежие новости: ГО

В цьому році Громадська організація «Туристичний клуб «Вознесенськ» стала переможцем конкурсу, який організовував БФ ЛАСКА в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз(GlobalCommunities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та буде впроваджувати проект «Туризм як стиль життя».

Метою проекту «Туризм, як стиль життя» є створення можливостей для залучення дітей, молоді та дорослих - мешканців Вознесенської ОТГ (м. Вознесенськ, с. Ракове та с. Новогригорівка) активно, цікаво таз користюпроводити дозвілля разом зі всією сім’єю за допомогою спортивного туризму і долучати населення до здорового способу життя та активного спілкування.

Головна ціль проекту «Туризм, як стиль життя» - створення можливостей для об’єднання мешканців громади різних вікових груп.

На протязі трьох місяців в рамках реалізації проекту «Туризм, як стиль життя» ГО «ТК «Вознесенськ» буде проводити ряд спортивно-туристських заходів для мешканців м.Вознесенська, сіл Новогригорівка та Ракове. Це буде і проведення виїзних майстер-класів зі скелелазіння, встановлення намету та спортивного орієнтування в каньйоні р. Південний Буг (біля м.Южноукраїнськ), і проведення екскурсіїдо Актовського каньйону, і організація для мешканців сіл Новогригорівка та Ракове змагань «Сімейні старти».

Фінальним заходом проекту «Туризм, як стиль життя» передбачено проведення Фестивалю сімейного туризму «Тур Екстрим» у вересні 2019 року в парку Січової Слави м.Вознесенськ. В програмі фестивалю є екстремальна смуга перешкод різної ступені складності: для дітей і дорослих, для новачків та профі; скелелазний стенд; тролей; навісна переправа через умовний каньйон «Дорога до неба»; мотузковий парк; мавпячій міст, тарзанка, переправа по колоді через умовне болото, стрільба з лука, майстер-клас з в’язання вузлів та ще безліч цікавинок та розваг. Безпеку та супровід всіх заходів забезпечує команда професійних альпіністів.

ЗАПРОШУЄМО всіх мешканців міста Вознесенськ, сіл Новогригорівка та Раково до участі в заходах проекту «Туризм, як стиль життя»!

ЗАПРОШУЄМО всіх активних людей не в комп’ютері, а реально випробовувати себе та цікаво провести час!

Залучайте своїх дітей, близьких та друзів до активного способу життя!

ЄДНАЙМОСЯ!

Слідкуйте за анонсами.

З усіх питань звертайтеся до оргкомітету – Костюков Олег Сергійович,

тел..+38 050 3904276; +38 097 2795757

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты