Общество | Вознесенск, 18 Июня, 2019

У Вознесенську продовжуються здійснюватись перевірки юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців

Свежие новости: У Вознесенську продовжуються здійснюватись перевірки юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців

Робочою групою з легалізації трудових відносин у місті Вознесенську продовжуються здійснюватись перевірки юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців з питань оформлення трудових відносин, внаслідок яких 11.06.2019 року були здійснені обстеження суб’єктів господарювання на території ТОВ «Вознесенський центральний ринок», щодо яких була проведена інформаційно-роз’яснювальна робота відносно 33 суб’єктів господарювання. Виявлено 33 фізичні особи-підприємця, з них 5 використовують найману працю.

Звертаємо увагу представників бізнесу на те, що за порушення вимог законодавства про працю передбачено відповідальність у вигляді фінансових санкцій, адміністративну та кримінальну відповідальність.

Усі роботодавці на ринку праці зобов’язані вести соціально-відповідальний бізнес, дбаючи і про сьогодення, і про щасливе завтра майбутніх поколінь.

Багато суб’єктів господарювання з вдячністю і з розумінням ставляться до роботи рейдової групи з питань легалізації, оскільки завжди можуть отримати коректну відповідь на питання, що хвилюють, чи отримати консультацію когось з членів робочої групи.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости