Политика | 1 Октября, 2022

«В Лимані все ще тривають бойові дії, але там вже немає і сліду від псевдореферендуму»: Зеленський

Свежие новости: «В Лимані все ще тривають бойові дії, але там вже немає і сліду від псевдореферендуму»: Зеленський

Президент України Володимир Зеленський вкотре зауважив, що Україна поверне всі захоплені теріторії, незважаючи на проведені рф псевдореферендуми. У якості приклада деокупації вже після проголошення приєднаня захопленного до рф, Зеленський назвав повернення Лиману.

Про те, що «усюди буде наш прапор» Зеленський сказав у зверненні до нації наприкінці 220-го дня повномасштабного вторгнення рф в Україну.

«За цей тиждень українських прапорів на Донбасі стало більше. Ще за тиждень стане ще більше. А що ж тоді псевдореферендум? Це що, якісь дві Донецькі області є? Два селища Ямпіль Донецької області? Чи два селища Торське? Український рух буде продовжуватись. Український прапор уже в Лимані Донецької області. Там ще тривають бойові дії. Але там вже немає і сліду від якогось псевдореферендуму. Для України це логічно. А для ворога таких «нестиковочок» буде все більше і більше. Україна поверне своє. І на сході, і на півдні. І те, що пробували анексувати зараз, і Крим, який називають анексованим із 2014 року. Усюди буде наш прапор», - йдеться у зверненні.

Головне зі звернення Президента:

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты