Криминал | 5 Декабря, 2018

Увага!!! Рейдери у Вознесенському районі

Свежие новости: Увага!!! Рейдери у Вознесенському районі

В с. Актово Вознесенського району Миколаївської області протягом останніх 15 років існує фермерське господарство «Юлія», керівником якого є Бойчук Микола Васильович. Підприємство обробляє близько 1000 га землі і успішно займається вирощуванням сільгоспкультур. Будь-якої заборгованості перед пайщиками та державними установами (пенсійний фонд, податкова та інші) не існує. Останні 7 років ФГ «Юлія» співпрацювало з одним із підприємств, яке розташоване на території Новоодеського району Миколаївської області. ФГ «Юлія» постачало підприємству сільгосппродукцію, останні надавали в позику грошові кошти.

Власник підприємства з м. Нова Одеса вступив в злочинну змову з одним із нотаріусів м. Вознесенська та, ввіши в оману Бойчука М.В., разом склали договір застави на частку в статутному капіталі, при цьому нотаріус запевняв, що предметом застави є лише незначна частка корпоративних прав ФГ «Юлія», тоді як в договорі застави прописав 100 % корпоративних прав, при цьому в договір застави вніс недостовірну інформацію про рухоме майно підприємства, умисно занизив вартість майна підприємства, яке теж є предметом застави.

Представники власника підприємства з м. Нова Одеса, погрожуючи фізичною розправою, примушували Бойчука М.В. переоформити корпоративні права на користь підприємця з м. Нова Одеса і навіть без згоди Бойчука М.В. домовились про укладання угоди з цим же нотаріусом з м. Вознесенськ та назначили дату та час укладання угоди.

Окрім цього, представники підприємця з м. Нова Одеса почали інформаційну війну та розмістили на сайті «Антикор» статтю «Под Генпрокуратурой сорвался творческий пикет селян с Николаевщины». Це повна маячня та недостовірна інформація, жодної заборгованості перед пайщиками немає, пікетувати Генпрокуратуру мешканці с. Актово не їздили, а ця стаття – лише черговий крок осіб, котрі намагаються рейдерським шляхом захопити фермерське господарство Бойчука М.В.

За фактом рейдерського захоплення ФГ «Юлія», Бойчук М.В. 28.11.2018 року офіційно звернувся з заявою до Вознесенського відділу поліції, який в теперішній час проводить досудове розслідування.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости