Криминал | 24 Октября, 2022

Президента «Мотор Січі» Богуслаєва взяли під варту

Свежие новости: Президента «Мотор Січі» Богуслаєва взяли під варту

За клопотанням СБУ та Офісу генерального прокурора Шевченківський районний суд обрав запобіжний захід президенту "Мотор Січі" у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомляє  прес-служба  СБУ.

Протягом наступних 60 днів, доки слідчі СБУ проводитимуть досудове розслідування, він не зможе вийти з ізолятора. Крім президента "Мотор Січі", аналогічний запобіжний захід обрано для керівника одного з департаментів цього підприємства, якого також затримала СБУ. Обом фігурантам повідомлено про підозру за такими статтями Кримінального кодексу України:

  • ст. 111-1 (колабораційна діяльність);
  • ст. 111-2 (пособництво державі-агресору).

СБУ проводить комплексні заходи щодо встановлення інших учасників протиправної діяльності та притягнення винних до відповідальності. Раніше СБУ опублікувала аудіозаписи телефонних розмов президента "Мотор Січі", які б підтверджували його співпрацю з ворогом.

Раніше служба безпеки України підтвердила  затримання президента  АТ "Мотор Січ", екс-нардепа В'ячеслава Богуслаєва та начальника Департаменту зовнішньоекономічної діяльності цього підприємства: їм оголошено підозру у колаборації та пособництві державі агресору.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты