Криминал | Южноукраинск, 15 Декабря, 2018

Усіх підозрюваних у скоєнні крадіжки у фермера з Петропавлівки суд відправив до СІЗО

Свежие новости: Усіх підозрюваних у скоєнні крадіжки у фермера з Петропавлівки суд відправив до СІЗО

Вчора, 14 грудня, в Южноукраїнському міському суді відбулися засідання з обрання запобіжного заходу для п’ятьох чоловіків, яких слідство обґрунтовано підозрює у скоєнні крадіжки у фермера із села Петропавлівка Братського району, затриманих фермерами 12 грудня.

Через неефективність слідчих дій братських поліцейських заступник прокурора Миколаївської області змінив підслідність, доручивши ведення справи Южноукраїнському відділу поліції, тому клопотання про взяття під варту затриманих розглядалося у місцевому суді.

Першим «клієнтом» став одесит Олексій Лозовський 1983 р.н. Свою провину він не визнав і відмовився від надання пояснень. Суддя Галина Далматова задовольнила клопотання слідчого, відправивши підозрюваного до Миколаївського СІЗО на 60 діб і призначивши заставу у розмірі 96050 грн.

Олексій Лозовський

Односільчанина потерпілого фермера – Ігоря Редика 1984 р.н., суд також взяв під варту. Наразі він є фігурантом також в іншому кримінальному провадженні – незаконне заволодіння транспортним засобом. Не так давно за нього внесли заставу, тому замість слідчого ізолятора він опинився на свободі, однак ненадовго. Аби знову вийти на волю вже в якості підозрюваного у крадіжці, йому доведеться сплатити 153680 грн. застави.

Ігор Редик

Аналогічну суму суд призначив і найстаршому учаснику злочинної групи Миколі Шевцову 1961 р.н. Житель Одещини має судимість за особливо тяжкі злочини.

Микола Шевцов

Одесит Олександр Вельченко теж має судимість, але погашену. Як і попередніх затриманих, суд відправив його до СІЗО на 60 діб. Розмір застави – 153680 грн.

Олександр Вельченко

Андрій Григор’єв 1967 р.н., який знаходився за кермом Honda Civic на литовських номерах, при спробі втечі став винуватцем ДТП, врізавшись в автомобіль поліцейських. За його версією, до Петропавлівки він заїхав не для вчинення крадіжки, а на прохання Ігоря Редика, з яким співпрацює, займаючись ремонтом і подальшим перепродажем битих автівок. Чоловік також має судимість за особливо тяжкі злочини. Суд відправив його до СІЗО на 60 діб, призначивши заставу у 153680 грн.

Андрій Григор’єв

Нагадаємо, 12 грудня після тривалої погоні фермери затримали підозрюваних у скоєнні крадіжки в будинку мешканця Петропавлівки, в якого поцупили 10 тис. грн. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты