Криминал | 12 Декабря, 2018

Після тривалої погоні фермери затримали злодіїв, які скоїли злочин у Братському районі

Свежие новости: Після тривалої погоні фермери затримали злодіїв, які скоїли злочин у Братському районі

Сьогодні, 12 грудня, було затримано злочинну групу з п’яти осіб, яка обікрала фермера у селі Петропавлівка Братського району. Подробиці інциденту журналісту «Маю право» розповів учасник затримання Олександр Позігун.

Чужинців на двох іномарках у селі помітили три дні тому. Оскільки останнім часом подібні злочини щодо фермерів стали регулярними, тому аграрії дуже насторожено поставилися до таких непроханих гостей. Як виявилося, недарма.

Приблизно о дев’ятій ранку злодії обікрали місцевого фермера. При спробі поліцейського автомобіля, який приїхав на виклик, наблизитися до злочинців, що сиділи у Honda Cr-V на литовських номерах, останні збили правоохоронців і спробували втекти. Розпочалася погоня. Впродовж трьох годин фермери переслідували злочинців.

«Вони через Трикрати поїхали в Актове, де при спробі переїхати річку, загрузли. Ми їх затримали між Воронівкою і Актовим, на так званому Білому Камені. Нас було людей сорок, може, й більше. Двоє з цих злодіїв три місяці тому скоїли крадіжку у Віктора Безвезюка з Болгарки, вони з Одеської області. Усі п’ятеро слов’янської зовнішності», – розповів Олександр Позігун.

Наразі затримані перебувають у Братському відділі поліції.

Нагадаємо, 17 листопада фермери разом з поліцією затримали двох «домушників» грузинської національності, які незаконно проникли на базу трикратського фермера.

Також раніше повідомлялося, що фермери затримали банду, яка підпалила домоволодіння фермера у селі Актове.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости