Криминал | Еланец, 12 Июня, 2017

Умешканця Єланецького району поліцейські вилучили наркотики

Свежие новости: Умешканця Єланецького району поліцейські вилучили наркотики

За вказаним фактом триває розслідування. Зловмиснику загрожує до трьох років позбавлення волі.

До Єланецького відділення Новоодеського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшла інформація, що місцевий мешканець зберігає наркотичні засоби за місцем свого проживання.

Аби перевірити отримане повідомлення співробітники слідчо-оперативної групи прибули додому до чоловіка. До правоохоронців вийшов 28-річний раніше судимий за майнові злочини господар та не став заперечувати, що дійсно вживає та зберігає наркотики. Чоловік видав поліцейським близько 30 г канабісу, які були вилучені та направлені на експертне дослідження.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», санкція якої передбачає накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

За узгодженням із прокуратурою вирішується питання про оголошення зловмисникові про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції

Миколаївської області

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости