Политика | 5 Сентября, 2022

Українці мають шанси виграти бій на Херсонському плацдармі, — польський генерал Скшипчак

Свежие новости: Українці мають шанси виграти бій на Херсонському плацдармі, — польський генерал Скшипчак

Екскомандувач сухопутних військ Польщі Вальдемар Скшипчак високо оцінює шанси ЗСУ в херсонській операції.

Його цитує канал TVN24.

За словами генерала броні Збройних Сил Польщі, якщо українські війська продовжуватимуть атакувати тилово-командний комплекс росіян, то «‎мають шанси виграти бій на Херсонському плацдармі»‎.

— Прогрес у питанні українських здобутків такий, що російські війська витісняються з існуючих позицій, які були підготовлені через страх перед оголошеним контрнаступом, — пояснив військовий.

Він додав, що мова йде про «‎комплексний контрнаступ, спрямований на знищення російських військ на західному березі Дніпра»‎.

— Мета контрнаступу – розбити російські війська на Херсонському плацдармі та вийти до Дніпра. На мій погляд, українці не мають наміру прориватися через Дніпро через те, що росіяни вже організовують оборону на східному березі, яка обов’язково зупинить українські війська, — нагадав офіцер.

Відповідаючи на запитання, чи зможуть українці відбити правий берег Дніпра, екскомандувач Сухопутних військ оцінив, що «за умови, що удари, які були — по матеріально-технічному забезпеченню, по системі управління російської армії здійснюватимуться весь час, вони паралізують функціонування російської армії, а переправи на Дніпрі будуть зламані».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты