Политика | 21 Февраля, 2024

Україна не втратила б Авдіївку, якби вчасно отримала боєприпаси, - Кулеба

Свежие новости: Україна не втратила б Авдіївку, якби вчасно отримала боєприпаси, - Кулеба

Дефіцит озброєння в українських військових призвів до того, що ЗСУ довелося відступити з міста Авдіївка, і воно було захоплене росіянами.

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, повідомляє CNN.

"Місто Авдіївка не було б втрачено, якби Україна "отримала всі артилерійські боєприпаси, необхідні для його захисту", - заявив Кулеба.

За його словами, люди мають зрозуміти одну просту річ - ухвалення закону про надання допомоги Україні це важливо, але для того, щоб відправити речі на фронт, потрібен час.

" І поки це рішення ще не прийняте, плюс врахуйте логістику, весь цей час наші солдати жертвуватимуть своїм життям на передовій, тримаючи оборону проти переважаючих сил Росії ", - сказав він.

Кулеба зазначив, що єдина причина, через яку українці змушені жертвувати своїм життям, зараз полягає в тому, що "хтось ще обговорює рішення".

" Я поважаю внутрішню політику США і не буду в неї втручатися, але я просто хочу, щоб усі пам'ятали, що щодня дебатів в одному місці означає ще одну смерть в іншому місці ", - наголосив він.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты