Происшествия | 8 Июля, 2017

У зоні АТО загинув боєць

Свежие новости: У зоні АТО загинув боєць

Не стало бійця з Решетилівщини Романа Нетеса. 

Про це своїй сторінці у мережі Facebook написав Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.

«Водій ВОС-837037А, військової частини В2287. У лютому 2016 року добровільно підписав контракт служби у Збройних силах Украіни, брав безпосередню участь в антитерористичній операції в місті Авдіївка», - йдеться у повідомленні.

Згідно з даними «Вікіпедії», антитерористична операція на сході України (АТО) — комплекс спеціальних організаційно-правових заходів, спрямованих на протидію діяльності незаконних російських та проросійських збройних формувань на сході України під час російської збройної агресії 2014—2017 рр. та, зокрема, під час війни на сході України.

Враховуючи гібридний характер неоголошеної війни проти України та військову перевагу Російської Федерації, позицію її керівництва щодо класифікації зовнішньої військової агресії Росії як внутрішньої загрози України, з метою недопущення подальшого введення регулярних російських військ на територію України, прикритих «миротворчою місією» та реалізації «абхазько-осетинського сценарію», 14 квітня 2014 року в Україні була розпочата антитерористична операція без введення воєнного стану.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты