Происшествия | Николаев, 6 Мая, 2023

Минулої доби на Миколаївщині вогнеборці ліквідували чотири пожежі

Свежие новости: Минулої доби на Миколаївщині вогнеборці ліквідували чотири пожежі Минулої доби на Миколаївщині вогнеборці ліквідували чотири пожежі

5 травня та в ніч на 6 підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовано чотири пожежі.

Так, о 07:55 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що за межами с. Зайве Новоодеської територіальної громади Миколаївського району загорівся автомобіль ВАЗ 2106.

На місце направлено відділення 21 державної пожежно-рятувальної частини. О 08:14  пожежу ліквідовано на площі 2 кв. м, причина її виникнення наразі встановлюється.

О 20:21 рятувальників сповістили про пожежу гаража на території приватного домоволодіння по провулку Лікарняному м. Снігурівка Снігурівської ТГ Баштанського району. На місце направлено відділення 24 ДПРЧ. По прибуттю з'ясовано, що господар, чоловік 1960 р.н., в стані алкогольного сп'яніння сам підпалив гараж, в результаті чого отримав опіки. Його доставлено до медичного закладу. Вогнеборці ліквідували пожежу о 20:50 на площі 2 кв. м.

О 23:21 до Служби порятунку надійшла інформація про займання літньої кухні по вул. Дунайській с. Грушівка Первомайської ТГ Первомайського району.
Силами вогнеборців 23 ДПРЧ пожежу ліквідовано о 00:41 на площі 30 кв. м, причина її виникнення встановлюється.

Вже під ранок 6 травня, о 04:22 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що в житловому будинку по вул. Миру с. Крива Балка Веснянської ТГ Миколаївського району загорілись побутові речі.

На місце направлено відділення 19 ДПРЧ. Пожежу ліквідовано о 04:44 на площі 2 кв.м., попередня причина її виникнення — необережне поводження з вогнем.

Загалом від ДСНС на ліквідацію пожеж залучались 15 вогнеборців, задіяно 4 спецавтомобілі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты