Происшествия | 7 Мая, 2023

Втеча окупантів з Запоріжжя - загарбники масово грабують магазини

Свежие новости: Втеча окупантів з Запоріжжя - загарбники масово грабують магазини

Російські загарбники та колаборанти продовжують "евакуацію" з тимчасово окупованих прифронтових районів Запорізької області, масово крадучи автомобілі у цивільного населення та грабують магазини з оргтехнікою.

Як йдеться у зведенні Генштабу Збройних сил України станом на 18:00, російські окупанти продовжують під приводом евакуації мирних жителів вивозити награбоване майно з прифронтових населених пунктів тимчасово захоплених територій Запорізької області. 

За даними Генштабу, в Михайлівці співробітники окупаційних фінансових установ евакуюються самі та вивозять на викрадених у місцевих жителів легкових автомобілях усе майно. 

Крім того, відомо, що у Дніпрорудне прибуло 15 автобусів для вивезення представників російських окупаційної адміністрації та "народної міліції" разом з їхніми родинами. 

"Військовослужбовці російських окупаційних військ масово грабують магазини з оргтехнікою та викрадають легкові автомобілі", - сказано у зведенні.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости