Политика | Вознесенск, 25 Февраля, 2020

У Вознесенську у середині березня відбудуться командно-штабні навчання

Свежие новости: У Вознесенську у середині березня відбудуться командно-штабні навчання

В Територіальній громаді міста Вознесенська та сусідніх громадах Вознесенського району заплановано проведення масштабних чотириденних командно-штабних навчань. Передбачаються й практичні відпрацювання дій сил і засобів цивільного захисту у випадку надзвичайної ситуації чи під час дії періоду Особливого стану.

З метою надати методичні рекомендації 25 лютого у залі засідань Виконавчого комітету Вознесенської міської ради було проведено семінар-нараду, яку вів викладач навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Миколаївської області Кадимський Вадим Леонідович.

Просимо звернути увагу, що навчання проходитимуть із можливим застосуванням Централізованої системи оповіщення про надзвичайні ситуації. У випадку, якщо спрацює голосове оповіщення населення, рекомендуємо не панікувати й слідкувати за новинами на офіційному інтернет-порталі Вознесенської громади, де буде розміщено відповідне повідомлення про навчання.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Про початок та завершення командно-штабних навчань буде повідомлено окремо.

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости