Общество | Вознесенск, 21 Ноября, 2018

У Вознесенську рух по вулиці Київській буде обмежено

Свежие новости: У Вознесенську рух по вулиці Київській буде обмежено

Комунальне підприємство «Водопостачання м. Вознесенська»  повідомляє, що з 26.11.2018року розпочнуться роботи по «Реконструкції напірного каналізаційного колектора по вул. Київська на ділянці від  вул. Осипенка до вул. Танасчишина в м. Вознесенськ Миколаївської області».

В зв’язку з проведенням вище вказаних робіт, рух транспорту по вул. Київській буде здійснюватися згідно Робочого проекту «Організація та безпека дорожнього руху»:

Основний маршрут об'їзду починається від перехрестя вул. Київської та вул. Осипенка та призначений для відведення транспортного потоку, який рухається з боку м.Первомайська, з вул. Київської на інші вулиці м.Вознесенська.

Маршрут об'їзду з боку м. Первомайська в напрямку м. Миколаєва: вул. Київська - вул. Осипенка - вул. Соборності – вул. Танасчишина - вул. Київська.

Маршрут об'їзду з боку м. Первомайська в напрямку м. Одеси: вул. Київська - вул. Осипенка – вул. Соборності – вул. Михайлівська – пров. Бузьких Козаків – вул. Маріїнська – вул. Одеська.

Рух транспорту з боку м. Миколаєва та м. Одеси в напрямку м. Первомайськ здійснюється без об’їзду. Для цього напрямку транспортного потоку діють обмеження, передбачені тимчасовими ТЗ ОДР, пов’язані із повним або частковим виїздом на смугу зустрічного руху.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости