Общество | Николаев, 21 Ноября, 2018

У Миколаєві вшанували пам’ять загиблих десантників

Свежие новости: У Миколаєві вшанували пам’ять загиблих десантників

У середу, 21 листопада, перший заступник голови Миколаївської облдержадміністрації В’ячеслав Бонь разом з військовослужбовцями 79-ї окремої десантно-штурмової бригади взяв участь в урочистостях з нагоди першої річниці створення Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

«Від імені голови Миколаївської ОДА Олексія Савченка і від себе особисто хочу подякувати усім військовослужбовцям за захист України та мир, до якого прагне наша держава, і який нелегкою ціною здобуває. Олексій Савченко завжди з особливим трепетом ставиться до військових, а легендарна 79-та бригада – це наша еліта і Герої. У книзі, яку ініціював і видав голова ОДА закарбовані імена усіх Героїв, які віддали найцінніше у війні – своє життя, у цьому списку є бійці і 79-ї бригади. Хочу побажати, щоб не було більше тих, хто поповнить цей перелік Воїнів Світла. Мирного неба усім нам та добра», - прокоментував перший заступник голови ОДА В’ячеслав Бонь.

Учасники заходу вшанували пам’ять загиблих десантників покладанням квітів  та хвилиною мовчання.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости