Политика | Вознесенск, 13 Декабря, 2017

У Вознесенську продовжуються зустрічі міського голови з мешканцями міста

Свежие новости: У Вознесенську продовжуються зустрічі міського голови з мешканцями міста

У п’ятницю, 8 грудня, відбулась чергова «осіння» зустріч міського голови Віталія Лукова з громадою у Вознесенській спеціалізованій початковій школі №1 та гімназії №1.

Про це інформує відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Основна тема зустрічей цього року – впровадження «Картки вознесенця», тому незмінно очільник докладно розповів про неї та її функціональні можливості. Стартовим призначенням «картки», завдяки якому місто змогло отримати більше 650 тисяч гривень міжнародного гранту, була медицина. Головною метою цього модулю є скорочення шляху до надання якісних медичних послуг (запис до лікаря в режимі онлайн, коригування потоків пацієнтів тощо). Але переконати людей, що «картка» дійсно потрібна і важливо завжди мати її про собі, не вдавалося. Тому було прийнято рішення на «Картку вознесенця» завантажити ще два модулі, які точно зацікавлять мешканців міста, а саме – «Транспорт» та «Торгівля».

Отже, у розрізі модулю «Транспорт» власник «картки» може скористатись пільговим проїздом у міському транспорту по маршрутах №11, 15, 22, 35, 35/1. А отримати знижки при наявності «Картки вознесенця» можна у торгових точках: супермаркет «Княжий» (знижка 2%), магазин «Метелик» (знижка 2%), магазини «Катран» (знижка 3%), магазин «Большая стирка» (знижка 5% в будні дні).

Також Віталій Луков наголосив, що у наступному році планується об’єднання початкової школи та гімназії №1 в одну юридичну особу, що визвало пожвавлення у всіх присутніх. Процес об’єднання можуть відчути на собі адміністрації шкіл та обслуговуючий персонал, але ні в якому разі це не торкнеться учнів та педагогів цих навчальних закладів.

Очільником міста також була озвучена інформація щодо купівлі квартири для дитини з числа сиріт, а вже на наступний рік планується замовлення проекту на будівництво першого у Вознесенську типового будинку сімейного типу.

На всі питання від громади міський голова надав вичерпні відповіді, а слушні зауваження будуть обов’язково взяті до уваги.

Зустрічі у мікрорайонах міста продовжуються. Чекаємо вас

— 20 грудня о 17.00 у ЗОШ №4

— 21 грудня о 17.00 у ЗОШ №6

— 22 грудня о 16.30 у ЗОШ №7

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты