Происшествия | Вознесенск, 3 Октября, 2019

У Вознесенську багатодітна родина ледь не отруїлася побутовим газом

Свежие новости: У Вознесенську багатодітна родина ледь не отруїлася побутовим газом

Відповідно до повноважень соціальні служби систематично відвідують родини з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах з метою здійснення контролю за умовами утримання, виховання дітей та надання соціальних послуг.

Так, 1 жовтня, завітавши до багатодітної родини, діти якої перебувають на профілактичному обліку служби у справах дітей у зв’язку з систематичним невідвідуванням дітьми навчальних закладів, скоєння правопорушення тощо, було виявлено в помешканні, де проживають 7 неповнолітніх дітей в’їдливий запах газу, який швидко розповсюджувався від працюючої газової плити.

Страшно собі уявити, що б могло статися через нехтування дорослими правилами користування газовими приладами, якби не своєчасне втручання соціальних служб.

Часу на зволікання не було, тому працівниками соціальних служб було прийняте правильне і єдине рішення - негайно викликати працівників газової служби з метою запобігання трагедії в родині.

Працівник газової служби перебував у шоковому стані, коли побачив безліч порушень правил поводження з газовими приладами та негайно взявся до роботи: провів екстрене відключення газових приладів, щоб не відбувся витік природного газу, який міг призвести до непоправної трагедії багатодітної родини.

Виявилося, що саме дорослі, самовільно підключивши газову плиту до балону, своїми діями щодня наражали дітей на небезпеку. За даним фактом матір була притягнута до адміністративної відповідальності за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків відносно малолітніх дітей. Чи зроблять батьки дітей правильні висновки - покаже час, адже соціальні служби можуть колись і не встигнути!

Хоча такі негативні новини міста Вознесенська лунають раз на рік, але слід пам'ятати і додержуватись норм безпеки з використанням газу.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости