Криминал | Вознесенск, 3 Марта, 2024

У Вознесенському районі п’яний водій скоїв ДТП та погрожував гранатами

Свежие новости: У Вознесенському районі п’яний водій скоїв ДТП та погрожував гранатами

У Прибужанівській громаді Вознесенського району поліція затримала 39-річного чоловіка, який скоїв ДТП та погрожував підірвати гранати на подвір’ї односельчанина.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області.

Вночі 29 лютого до поліції звернувся чоловік та повідомив, що до його домоволодіння прийшов місцевий мешканець, який тримає в руках бойові гранати та погрожує їх застосувати.

“39-річний мешканець села, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, скоїв дорожньо-транспортну пригоду, пошкодивши паркан біля будинку чоловіка. Водій пообіцяв, що вранці повернеться, усе полагодить та забере свій автомобіль. Однак згодом повернувся на подвір’я односельчанина вже з двома бойовими гранатами та вчинив конфлікт, погрожуючи підірвати боєприпаси. Підібравши момент, власник будинку вихопив гранати з рук зловмисника та викликав поліцію”, - повідомили в поліції.

Того ж дня слідчі затримали підозрюваного. Йому загрожує до семи років позбавлення волі. Боєприпаси вилучили, зараз встановлюють канали надходження гранат до чоловіка.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты