Криминал | Николаев, 4 Марта, 2024

8-річну дівчинку, яку розшукували на Миколаївщині, викрав чоловік та силоміць затягнув у викопаний у землі бункер

Свежие новости: 8-річну дівчинку, яку розшукували на Миколаївщині, викрав чоловік та силоміць затягнув у викопаний у землі бункер

8-річну Ангеліну Чугай, яку розшукували у колишньому Березнегуватському районі Миколаївської області (нинші Баштанський район), знайшли у "бункері", який викопав місцевий мешканець і силоміць туди затягнув дівчинку.

Деталі інциденту розказав Ігор Блошко у Facebook.

Нагадаємо, про зникнення дівчинки стало відомо 2 березня. Вона зникла з дому ввечері 1 березня у селі Лепетиха Березнегуватської громади і не повернулася. Знайшли її вже 2 березня.

"Правильно і оперативно організована робота керівництва ГУНП, на чолі з Сергієм Анатолійовичем Махно і начальником Баштанського райвідділу - Хохловим Іваном Івановичем дала свій результат. Біля 50-ти службових авто і не одна сотня поліцейських виїхали на місце. Майже всі з Баштанського району, багато приїхали з області. Оточили і почали відпрацьовувати кожного свідка, обстежувати кожен сантиметр, перевіряли кожну інформацію. Більше доби без сну і відпочинку", - написав Блошко.

Знайшли дівчинку за 6 кілометрів від населеного пункту у викопаному в землі бункері.

"Здавалося б випадково, але не випадково, а закономірно, бо обстежували все дуже добросовісно. Вночі, саме цей участок, пройшли і не помітили. Місцеві допомагали шукати, теж цю ділянку пройшли повз. По другому кругу вдень, вивчаючи територію більш детально один із баштанських оперів наступив на траву, а вона здвинулась. Це була замаскована кришка бункеру, який викопав в землі злочинець. Туди, а він там з дівчинкою. Затримали на місці оцю скотину, звільнивши з його лап малолітню потерпілу. Дякуючи Богу і поліції дівчинка жива і здорова. Не відомо, що могло з нею статися, якби зволікали, бо наміри злочинця були... Бомжара викрав дитину з будинку і тягнув її силоміць з собою до укриття. Зараз воно арештоване. Дівчинці надається психологічна і медична допомога", – додав Блошко.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты